Játék

Közzétette | 2013. október 08. | Aktuális | Nincs hozzászólás
Personal Hungary emberierőforrás-menedzsment szakkiállítás - nyereményjáték

Iratkozzon fel hírlevelünkre a Personal Hungary Szakkiállításon, és nyerjen 2 fő részére 2 éjszakás kikapcsolódást Siófokon, a Hotel Yacht Clubba!

A sorsolás helyszíne: Personal Hungary 10. Emberierőforrás-menedzsment Szakkiállítás SYMA csarnok, Tréning és Coaching interaktív sarok, Celerus Bt. 8-as számú stand

A sorsolás időpontja: 2013. október 10., 16:30

Játékszabály:

A Játékban a Personal Hungary Kiállításon feliratkozók vesznek részt. A sorsoláson minden 18. életévét betöltött személy részt vehet. A díjazásnál egy e-mail címről csak egy voksot veszünk figyelembe. A nyerteseket az általuk megadott e-mail címen értesítjük. Ha a nyertes a nyeremény kiértesítést követő 15 napon belül nem jelentkezik nyereményéért, a Szervező jogosult pótnyertest kihirdetni, így a nyeremény a pótnyertest illeti. Azáltal, hogy a játékos a nyereményjátékban részt vesz, feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatai (név, e-mail cím) a Celerus Bt. adatbázisába bekerüljenek, és azokat a Celerus Bt. minden további ellenszolgáltatás, és engedélyezés nélkül SAJÁT marketing tevékenysége céljából felhasználhassa – mindaddig, amíg a játékban részt vevő írásban nem tiltja meg a Celerus Bt. számára adatainak kezelését, és az erről szóló tiltási nyilatkozatát kézhez nem veszi. Az adatszolgáltatás önkéntes.

 

 

 

Ossza meg velünk véleményét!

Email címét nem tesszük közzé.