egeszseg

Ibiden Hungary Kft.

Simon Judit – Corporate secretary

“Vállalatunk fontosnak tartja a munkavállalók egészségét. Közel 3 éve dolgozunk a Celerus Egészségfejlesztő tréningcsapatával. Szolgáltatásaikkal maximálisan meg vagyunk elégedve. Legkedveltebb programok között szerepel lelki egészség konzultáció, a masszázs és a Zumba. A jövőben szeretnénk a dohányzásról leszokni vágyó dolgozóinknak támogatást nyújtani. A trénerek szakmai felkészültsége és rugalmassága miatt választottuk erre a feladatra is a Celerus Bt.-t.”

LEM-TRÉNER Oktatási Szolgáltató Kft.

Urbánné Reisz Petra – Oktatásszervező

“Elsősorban tréningek megtartására szoktuk őket felkérni. A kapcsolattartás gördülékenyen szokott zajlani. A kollégák az esetek zömében rugalmasan és a kéréseinkre nyitottan reagálnak. A partnerek felől mindig pozitív visszajelzést szoktunk kapni, mind az előadás módjára vonatkozóan, mind a tartalmára. Az elégedettségi kérdőívekből az derül ki, hogy a résztvevők nagyon élvezik az oktatást, magas színvonalúnak és élvezetesnek találják, sok új információval gazdagodnak. Mindig kiemelik, hogy nagyon jó volt a kötetlen, lazább forma, mert sokkal oldottabban tudtak részt venni az oktatáson, mint egyébként. A dokumentációk mindig pontosak, precízen vezetettek.”

Sematic Hungária Kft.

Tokaji Szilvia – HR responsible

“Nagyon elégedettek vagyunk a Celerus Bt. által összeállított programokkal. Mindenképpen fontosnak tartom hogy egy ilyen családi nap része legyen az egészségfejlesztés, az egészséges életmód bemutatása, és ebben kiváló partner volt a Celerus. Különösen tetszett a sok egészséges gyümölcs és étel amivel szolgáltak és az emberek visszajelzése is nagyon pozitív volt. Köszönjük az együttműködést és remélem a jövőben is fogunk még találkozni.”

Becton Dickinson Hungary Kft.

Sas Andrea – HR igazgató

“Vállalatunk szem előtt tartja az egészséges környezetet és a munkavállalók egészségét. Hiszünk abban, hogy a sikeres cégek nagy hangsúlyt fektetnek a dolgozók egészségtudatos magatartására. A Celerus Bt. egészségfejlesztő programjai során a munkavállalók megismerkedhettek az egészséges táplálkozással, az elsősegélynyújtás alapjaival, valamint hatékony stresszkezelő módszerekkel. A lelki egészség program, valamint az autogén tréning nagymértékben hozzájárult a programokon résztvevő munkavállalóink kiegyensúlyozottságához, általános közérzetük javulásához. Ajánlanám minden olyan vállalatnak, ahol fontos a pozitív munkahelyi légkör!”

Rotary-Mátra Kft

Szalai László – Ügyvezető

“A napi rutin, a fáradtság és a figyelmetlenség okozza legtöbbször a munkahelyi baleseteket, az egészségtelen életmód pedig negatívan hathat a munkateljesítményre is. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a biztonságos munkavégzésre, a munkavállalók munkaerejének hosszú távú megőrzésére. A Celerus biztonság- és egészségtudatosságot fejlesztő programja során munkavállalóink interaktív formában élhették meg a különféle magatartásformákat. A jó hangulatú tréningeken szituációs gyakorlatokkal és játékokkal sikerült a trénereknek formálni a dolgozók szemléletét. Minden vállalatnak ajánlom ezt a programot, a közös munka, az együtt gondolkodás nálunk meg is hozta a várt eredményt, munkabaleset azóta nem történt, és a munkavállalóink figyelme is jobban kiterjed a munkakörülményekre.”