Rólunk:

A Celerus Bt. 2009 óta foglalkozik munkahelyi egészségfejlesztéssel. Az egészséges munkaerő hosszú távon érték. Cégünk úttörő szerepet vállalt hazánkban ennek a ténynek elismertetésében. Tréningeket, előadásokat, egészségnapokat, kockázatértékelést kínálunk hatékony egészségfejlesztő programok keretében. Az egészséges munkakörnyezet, munkaközösség megteremtésében rejlik a sikeres cégek titka. Válasszák Önök is a Celerus Bt. egészségfejlesztő tréning csapatát!

A résztvevők számára biztosítjuk a megfelelő tudást és információt ahhoz, hogy életmódjukon változtatni tudjanak. Cél a szemléletformálás, mely hozzásegíti a program résztvevőit az egészségtudatos élethez. Célunk továbbá a személyes és közösségi kompetenciák fejlesztése. Munkánk során legtöbbször non-direktív pedagógia módszereket alkalmazunk,  kiscsoportban interaktív formában tartjuk foglalkozásainkat.

Környezetkímélő munkavégzésünk részletei

Az élhető környezet meghatározza egészségügyi állapotunkat. Munkavégzésünk során odafigyelünk arra, hogy tevékenységünk ne terhelje környezetünket. Az alábbi tevékenységekkel óvjuk környezetünket:

    • Egészségfejlesztő tevékenységünk során a lehető legtöbbször a tömegközlekedést választjuk.
    • Környezettudatos munkavégzésünk során törekszünk az anyagtakarékosságra:  dokumentumok elektronikus iktatása, e-könyvtár, újra felhasználjuk a papírt, kétoldalas nyomtatást alkalmazunk.
    • Az időjárási és a helyszíni adottságoktól függően szívesen tartunk foglalkozásokat a friss levegőn, mellőzve ezzel a teremhasználattal járó energiafogyasztást.
    • A munkánk során keletkezett hulladékokat szelektíven gyűjtjük.

 

Munkatársak:

Holczer Mónika - Celerus Egészségfejlesztés

Holczer Mónika vagyok, tréner. Fontos számomra, hogy a körülöttem élő, dolgozó emberek jól érezzék magukat. Tréningjeim során is törekszem arra, hogy jó hangulatban, együtt gondolkodva közösen fejlődjünk, s hozzunk létre inspiráló atmoszférát. Hiszem, hogy empátiával, odafigyeléssel és pozitív megerősítéssel érhetünk el változást az emberek, vállalatok életében.

„Semmi sem állandó, csak a változás maga”. 

Szemán Anita tréner - Egészségfejlesztés Celerus

Szemán Anita vagyok, tréner, pszichológus. Szakmai fejlődésem meghatározó mérföldkövei az ELTE Klinikai és egészségpszichológiai szakirány elvégzése, a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület, ahol elsajátítottam az autogén tréning módszerét, valamint mindaz a tapasztalat, amit önkéntes munkáim során szereztem a csoportok működéséről, folyamatairól. Az egyetemi évek alatt vált egyértelművé számomra, hogy a fizikai és lelki egészség elválaszthatatlan egymástól, valamint az, hogy mekkora szerepe van életünkben az egészség tudatos fejlesztésének. Hiszem, hogy pozitív változás szemléletváltással és fejlődéssel érhető el, mind az egyén, mind a vállalatok életében.Trénerként fontos feladatomnak tartom, hogy segítsem az embereket és szervezeteket minél tisztábban rálátni a jelenlegi működésükre, motivációikra, és támogassam őket a számukra szükséges változások elérésében.