Rólunk:

A Celerus Bt. 2009 óta foglalkozik munkahelyi egészségfejlesztéssel. Az egészséges munkaerő hosszú távon érték. Cégünk úttörő szerepet vállalt hazánkban ennek a ténynek elismertetésében. Tréningeket, előadásokat, egészségnapokat, kockázatértékelést kínálunk hatékony egészségfejlesztő programok keretében. Az egészséges munkakörnyezet, munkaközösség megteremtésében rejlik a sikeres cégek titka. Válasszák Önök is a Celerus Bt. egészségfejlesztő tréning csapatát!

A résztvevők számára biztosítjuk a megfelelő tudást és információt ahhoz, hogy életmódjukon változtatni tudjanak. Cél a szemléletformálás, mely hozzásegíti a program résztvevőit az egészségtudatos élethez. Célunk továbbá a személyes és közösségi kompetenciák fejlesztése. Munkánk során legtöbbször non-direktív pedagógia módszereket alkalmazunk,  kiscsoportban interaktív formában tartjuk foglalkozásainkat.

Környezetkímélő munkavégzésünk részletei

Az élhető környezet meghatározza egészségügyi állapotunkat. Munkavégzésünk során odafigyelünk arra, hogy tevékenységünk ne terhelje környezetünket. Az alábbi tevékenységekkel óvjuk környezetünket:

    • Egészségfejlesztő tevékenységünk során a lehető legtöbbször a tömegközlekedést választjuk.
    • Környezettudatos munkavégzésünk során törekszünk az anyagtakarékosságra:  dokumentumok elektronikus iktatása, e-könyvtár, újra felhasználjuk a papírt, kétoldalas nyomtatást alkalmazunk.
    • Az időjárási és a helyszíni adottságoktól függően szívesen tartunk foglalkozásokat a friss levegőn, mellőzve ezzel a teremhasználattal járó energiafogyasztást.
    • A munkánk során keletkezett hulladékokat szelektíven gyűjtjük.

 

Munkatársak:

 

Szilaj Krisztina divízió vezető

ÚjképemSzilaj Krisztina vagyok, senior egészségfejlesztő tréner. Több mint 20 évet töltöttem a humán egészségügyben. Ez idő alatt szerzett tapasztalataim rámutattak arra a hiányosságra, hogy hazánkban milyen keveset foglalkoznak az emberek az egészségük megtartásával. És ha még ennek az ellenkezőjét láttam is bizonyos esetekben, az szinte mindig a magánéletre korlátozódott. Munkahelyi környezetben az egészségvédelem, a prevenció, az egészségtudatos magatartásra való törekvés talán csak az elmúlt néhány évben kezdett figyelmet kapni.

Kollégáimmal programjaink segítségével azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minden támogatást megadjunk a hazai cégek dolgozóinak ahhoz, hogy a munkahelyükön eltöltött időt könnyebbé tegyük, hangsúlyozva az egyén fontosságát, az egészség megtartását.

Fülöp Máté manager

mátéFülöp Máté vagyok, pszichológus. Pályámat tanácsadóként kezdtem a Károli Gáspár Református Egyetemen.

Hiszem, hogy az egészséget jobb megőrizni, mint visszaállítani. Számomra fontos az ehhez szükséges tudás átadása, ezért 2017 óta a a Celerusnál dolgozom egészségfejlesztő trénerként.

Életünk körülbelül felét munkával töltjük. Ezért egészségünk szempontjából meghatározó, hogy milyen szokásokat alakítunk ki munkavégzés közben.

Pszichológusként hiszek abban, hogy mindenki képes változtatni, egészségtudatosabbá válni. Személyesen azon dolgozom, hogy ehhez a megfelelő segítséget megadjam.

Országos Tréner Network

 

 

2